Cookie-og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik for ArTart.dk

Oplysning om brug af Cookies ved ArTart.dk

Ved brug af hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Disse anvendes til at forbedre din oplevelse, samt til statistik og markedsføring.

 

Hvad er cookies

En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagt i din browser af de hjemmesider du besøger på din computer, tablet eller smartphone. Cookies indeholder normalt et hjemmesidenavn og en identifikator.
Cookies gør det muligt at genkende din computer, og samle information om hvilke sider og funktioner, du besøger med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bliver brugt af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies hjælper med at forbedre din oplevelse, når du bruger vores hjemmeside


Hvordan bruger vi cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du udfylder kontaktformularen, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang.

Tredjepartscookies

Når vi linker til andre hjemmesider, vil disse have egne cookiepolitikker og cookiebannere, hvor du kan forholde dig til cookies, der sættes der.

Når vi linker til videoer på fx Youtube, vil udbyderen af videoen først kunne sætte cookies, når du afspiller videoen.

Der vil f.eks. også være cookies ved link til Facebook og Instagram.


Hvordan slår man cookies fra?

Du kan forhindre placeringen af cookies i indstillingerne i din browser, selvom det kan påvirke funktionaliteten af de hjemmesider, du besøger. Cookies på vores hjemmeside er ikke nødvendige, men kan forbedre din browseroplevelse.

Hvis du ønsker at slette cookies i din browser, kan du læse denne guide: Hvordan sletter jeg cookies?


Læs mere om cookies og det juridiske grundlag i "Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr" (Cookiebekendtgørelsen).



Personoplysninger


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du benytter dig af kontaktformularen, eller deltager i konkurrencer eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med forespørgsler på skulpturprojekter og ved køb af skulpturer.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at leverer skulpturen til dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@ArTart.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

 

ArTart.dk

Peter Hausgaard Gregersen

Bråskovvej 35

8783 Hornsyld

Telefon: 27357270

Email: kontakt@ArTart.dk

 

CVR. Nr.: 39887452

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Godkend' accepterer du vores brug af cookies. Læs mere omkring vores brug af cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere
Godkend